default-header
Home Overnachten

Overnachten

Houten vakantiehuisjes

De huisjes zijn aangepast aan de omgeving, gemaakt van natuurlijke materialen en rustige kleuren. Er is gebruik gemaakt van Red Cedar shingles. Deze zijn duurzaam, sterk en bovendien heel erg mooi. Bijkomend voordeel hierbij is dat het heel lekker ruikt!

In onze houten vakantiehuisjes is het mogelijk om te verblijven met 1-4 personen. De sfeervolle huisjes hebben twee slaapkamers, twee eenpersoonsbedden, een stapelbed, een eigen douche/toilet en een volledig ingerichte keuken. Je kunt dus zelf zorgen voor een heerlijk ontbijt, lunch en/of diner. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van ons ontbijt. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in ons landhuis. Ook is het mogelijk om een ontbijtmandje bij het huisje te ontvangen.

Je kunt een ontbijt reserveren dagelijks voor 17:00 uur bij de receptie.

Ben je met een grotere groep? Dan is het mogelijk om een dubbel huis te reserveren voor maximaal 8 personen.
Deze huisjes liggen aan elkaar vast, echter zit er geen doorgang tussen beide.
Reserveer hier je vakantiehuisje

Houten vakantiehuisjes

Luxe hotelkamers

Ons landhuis beschikt over 12 hotelkamers. Allemaal luxe ingericht met eenpersoonsbedden, eigen badkamer, tv en gratis WiFi. Alleen de kamers op de eerste verdieping beschikken over airco.

De kamers worden onderverdeelt over verschillende categorie├źn. Ook hebben we een 3-persoons en een aantal 4-persoonskamers ter beschikking.

In het hotel vind je ook onze landelijke keuken, waar je zelf je kopje koffie of thee mag zetten en zelf je drankje uit de koelkast mag pakken.
We vinden het fijn als iedereen zich thuis voelt bij ons!

’s Ochtends serveren we een heerlijk a la carte ontbijt in onze ontmoetingsruimte. Dit ontbijt zit niet standaard bij de prijs inbegrepen.
Wil je door ons in de watten gelegd worden? Reserveer dan gelijk je ontbijtje bij de boeking, of bij aankomst bij de receptie.

Het ontbijt is van maandag t/m vrijdag van 7:00 – 10:00 en op zaterdag en zondag van 8:00 – 10:00.
Reserveer hier je hotelkamer

Luxe hotelkamers