default-header
Home Overnachten

Overnachten

Luxe hotelkamers

In ons Landhuishotel bevinden zich 12 hotelkamers. Er zijn 2-persoons, 3-persoons en 4-persoons kamers. De kamers zijn allemaal sfeervol en landelijk ingericht. Door middel van het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren in aardetinten worden de natuur en het gevoel van buiten zijn naar binnen gehaald.

Je kan als gast gebruikmaken van onze openbare ruimtes voor rust en verbinding. We hebben een Landhuiskamer, een Paviljoenhuis, een Tuinkamer en een Stilteruimte.

’s Ochtends serveren we een heerlijk a la carte ontbijt in onze Landhuiskamer. Dit ontbijt zit niet standaard bij de prijs inbegrepen. Wil je door ons in de watten gelegd worden? Reserveer dan gelijk je ontbijtje bij de boeking, of bij aankomst bij de receptie.

Het ontbijt is van maandag t/m vrijdag van 7:00 – 10:00 en op zaterdag en zondag van 8:00 – 10:00.

Het hotel heeft geen huisdieren kamers, dus de hondjes mogen naar de oppas.

We verheugen ons op jullie komst!

Reserveer hier je hotelkamer

Luxe hotelkamers

Houten vakantiehuisjes

In het bos achteraan op ons landgoed staan tien houten huisjes die ook beschikbaar zijn om te huren. Een houten huisje biedt plek voor vier personen. Er zijn twee slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een badkamer en een gezellige veranda om ‘s ochtends te ontbijten en ‘s avonds gezellig wat te drinken.

De huisjes zijn van red cedar hout gemaakt. Een duurzame houtsoort die niet alleen sterk is, maar ook erg mooi. Wanneer je het huisje instapt ruik je de geur van het hout. Samen met de sfeervolle inrichting zorgt het ervoor dat je je meteen thuisvoelt in de natuur.

De huisjes zijn uitgerust met een keuken, wat je de mogelijkheid geeft om zelf een ontbijtje te maken en te koken. Liever genieten van een ontbijtje door ons gemaakt? Dat kan natuurlijk ook. Je kan in de ochtend een ontbijtmandje ophalen bij onze receptie. De avond van tevoren kan je via ons ontbijtlijstje doorgeven wat je graag in het ontbijtmandje wil.

Buiten bij de huisjes zijn vuurplaatsen waar je ook de mogelijkheid hebt om boven het vuur te koken.

De huisjes zijn voorzien van centrale verwarming en kunnen dus het hele jaar door gehuurd worden.

Ben je met een grotere groep? Dan is het mogelijk om een dubbel huis te reserveren voor maximaal 8 personen.

Reserveer hier je vakantiehuisje

Houten vakantiehuisjes