default-header
Home Het ontbijt

Het ontbijt

Wij vinden het belangrijk om bewust na te denken over voedselverspilling. Om deze reden vragen wij alle gasten om een dag van te voren middels een menulijstje de wensen alvast door te geven. We hebben verse croissants, oerbrood, fruitsalade, yoghurt met huisgemaakte granola, gembershots, vers gebakken eitjes en nog veel meer lekkers om uit te kiezen.

Met veel liefde wordt het ontbijt dan in de ochtend naar wens klaargemaakt, waarbij je natuurlijk vrij bent om naar behoefte bij te bestellen. We begeleiden je naar een tafeltje, vragen wat je wilt drinken en serveren vervolgens uit aan tafel. Op deze manier kunnen we een persoonlijk ontbijt maken met zo min mogelijk verspilling!

 

Ontbijt is niet standaard inbegrepen.

Wil jij ook komen genieten van ons heerlijke a la carte ontbijt? Reserveer direct tijdens het boeken, of neem contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard kan het ook bij aankomst worden bijgeboekt bij de receptie.

Prijs volwassenen: €15,50
Prijs kinderen 4 tot 12 jaar: €7,95


Verblijf je in een houten huisje?
Bestel dan een ontbijtmandje! Deze wordt ook naar jouw wensen gevuld en kan je in de ochtend komen ophalen in onze Landhuiskamer.