default-header
HomeThemaweekendenZelfzorg Retraite met Tineke Coolen

Zelfzorg Retraite met Tineke Coolen

Zelfzorg Retraite met Tineke Coolen
Zelfzorg Retraite met Tineke Coolen
Zelfzorg Retraite met Tineke Coolen
Zelfzorg Retraite met Tineke Coolen
Zelfzorg Retraite met Tineke Coolen
Zelfzorg Retraite met Tineke Coolen
Zelfzorg Retraite met Tineke Coolen
Zelfzorg Retraite met Tineke Coolen

Datum:

Vrijdag 06 september t/m Zondag 08  september

Van vrijdagmiddag 6 september tot zondagmiddag 8 september 16.00 uur vindt de eerstvolgende retraite plaats. Een weekend volledig gericht op ZELFZORG!!!
Je weet het wel; je kunt pas voor een ander zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt. Maar in de drukte van alledag en het voortdurende appèl valt dat niet mee. Of voelt zelfs een tikje egoïstisch. Maar is zó broodnodig. De actuele cijfers over uitval en burn-out liegen er niet om.
Kom daarom een paar dagen afstand nemen van de hectiek van alledag, opladen en jezelf weer ontmoeten.Stress van je af laten glijden, helder zicht creëren en ruimte om te zijn met wat er werkelijk voor jou toe doet.
De helende kracht van stilte ervaren.
Thuiskomen bij jezelf.
Je moeilijke stukken omarmen.
Het is immers niet het perfecte, maar imperfecte in ons dat de meeste liefde nodig heeft….

Gun je zelf dit najaar deze krachtige stap in herstel van gezondheid en balans. Offline, in een oase van rust en bezinning. Ondersteund met een professioneel programma, waarbinnen gewerkt wordt met meditaties uit mindfulness en compassie, verdiepende schrijfoefeningen, eenvoudige bewegingsoefeningen, creatieve werkvormen en (stilte) sessies in de natuur. In de ochtend kun je deelnemen aan yoga en het programma biedt voldoende vrije tijd voor verdere ontspanning in de mooie zwemvijvers, een wandeling in de prachtige natuur of een gezellig samenzijn bij het kampvuur.

Je verblijft in een van de luxueuze bungalows op het park, afhankelijk van jouw keuze in privé of gedeelde kamer. Je proces wordt ondersteund door heerlijke veganistische maaltijden, die ter plekke vol liefde vers bereid worden door topkok Maartje Heger. De hele dag door is er gratis koffie ,thee, vers fruit, smoothies en andere gezonde lekkernijen. Het zal je aan niets ontbreken, waardoor jij je volledig kunt overgeven aan jezelf voelen, vullen en voeden.

Er wordt gewerkt met een kleine groep deelnemers, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en thema’s die zich aandienen. (max 10 personen). Uit eerdere retraites weten we; er is ook veel lol en plezier! Waardoor je op zondagmiddag met hernieuwde energie, helder zicht en een krachtige verbinding met jouw volgende stappen, weer huiswaarts keert!
Voor meer info/aanmelding: zie www.zelfzorgretraite.nl

Enkele ervaringen van eerdere deelnemers aan deze retraite (zie ook blogs op site):

‘Een aanrader. Ik ben eind november geweest… Werkt nog steeds stevig door…. Zo wonderlijk…. Hoe de dingen veranderen als je er anders naar kijkt…’

‘Tineke enorm bedankt, je bent een top coach en trainer! Je warme uitstraling gaf mij meteen een veilig gevoel en maakte dat ik mezelf kon en mocht zijn .’

‘Als je het woord “zelfzorg” serieus ter harte neemt, is zulk weekend met Tineke Coolen een absolute aanrader. Ik ga in mei terug om te zien hoe de stappen die nu duidelijk geworden zijn, nog verder kunnen uitgebouwd worden. Zalig weekend, pure verwennerij, ook door de 5 sterrenvoeding die haar dochter Maartje bereidt, en met een gouden hart serveert… Weekend met een gouden hart gegeven, op een toplocatie! Als je twijfelt, niet doen! GAAN!!! ‘

weet je welkom!
hartegroet,
Tineke Coolen

Terug naar overzicht

Direct aanmelden