default-header
HomeThemaweekendenVerdiepingsweekend in Yoga & intuïtief schilderen

Verdiepingsweekend in Yoga & intuïtief schilderen

Verdiepingsweekend in Yoga & intuïtief schilderen
Verdiepingsweekend in Yoga & intuïtief schilderen
Verdiepingsweekend in Yoga & intuïtief schilderen
Verdiepingsweekend in Yoga & intuïtief schilderen
Verdiepingsweekend in Yoga & intuïtief schilderen
Verdiepingsweekend in Yoga & intuïtief schilderen

Datum:

Vrijdag 25 oktober t/m Zondag 27  oktober

VERDIEPINGSWEEKEND IN YOGA en INTUÏTIEF SCHILDEREN

Ontdek het unieke kleurenpalet dat je bentHet eerste weekend vindt plaats op vr tm zo 25, 26 en 27 oktober 2019

Twee werelden ontmoeten elkaar: de buiten wereld met zijn per seizoen wisselende energie en kleurenpracht en de resulterende emoties in de binnenwereld. Dit gaan we beleven op dit schilder-weekend middels een warme mix van yoga, diverse meditatietechnieken en intuïtief schilderen.Voor wie: voor ieder die een relaxed weekend zoekt in een mooie omgeving en ervan houdt om zich  uit te drukken  door te schilderen, yoga te beoefenen, te mediteren of te  schrijven.

Zonder ervaring kun je mee doen aan alle aangeboden activiteiten.

Het enige dat je nodig hebt is een beetje nieuwsgierigheid naar jezelf.

In dit weekend voel je hoe je vanuit je de stilte in je centrum tot beweging komt door mee te doen met de meditaties, de yoga en de schrijfbewegingen. Je verbindt je met je creatieve bron,  je creëert ruimte en vrijheid voor je fantasie om zonder oordeel je uit te drukken en vorm te geven aan jouw unieke schilderwerken.

Ons doel is een ontspannen en warme sfeer te creëren, waarbij ieder vrij is om de verdieping te kiezen die hij/ zij  wenst. Misschien wil je je overgeven aan de rust van de omgeving, een wandeling maken of alleen lekker schilderen. Aan jou de keuze wat en hoever je wilt gaan.

Het aangeboden programma is natuurlijk niet verplicht, maar vormt een rustgevende leidraad die je helpt om vanuit ontspanning  jouw rijkdom en reikwijdte te verkennen.

Waarom een combinatie van Yoga, meditatie en schilderen? Dit geeft een natuurlijke flow van losmaken, verbinden en creëren. En de tweede reden …  gewoon:  Marjan en René werken al jaren enthousiast samen !

De twee weekenden hebben een heel verschillend karakter.

Het eerste weekend genieten we met name van de geuren en kleuren van de herfst in een meer Bourgondische sfeer, het tweede weekend ervaren we de witte winterstilte in een  meditatieve omgeving van een Norbertijnenklooster.

Deze 3 dagen begeleiden we minimaal 4 yoga en meditatielessen en 4 schildersessies.

Het weekend begint op vrijdag om 13.00 en we sluiten op zondagmiddag, met een klankschalenconcert, het weekend af.  De thema’s worden op elkaar, de omgeving en weersfactoren afgestemd tot een uitgebalanceerd geheel.

Wie zijn wij:

Marjan Heerkens is reeds 25 jaar een holistisch massagecoach, leraar in massagetechnieken en diverse yogastijlen. Zij wordt geboeid door hetgeen de mens beweegt en in beweging brengt. www.marjanheerkens.nl

René Beerendonk is gefascineerd door het werken met kleuren.  Hij verzorgt al jaren tal van workshops en cursussen op het gebied van Intuïtief – Abstract schilderen en Kleur beleven – Vivre les couleurs!. www.abstractschilderen.nl

Weekend Yoga en Intuitief Schilderen
Kosten en locatieVoor inschrijving ga naar contact

Het eerste weekend  De rijkdom van de herfstkleuren vindt plaats op 25, 26 en 27 oktober 2019 op het verstilde landgoed  Hilkensbergpark aan de Maas nabij Horst Sevenum. Een inspirerende plek, waar ruimte en verstilling geboden wordt.

Kosten op basis eenpersoonskamer:  €425  incl. alle materialen, vol pension, incl. wijn bij het diner, koffie, thee, en frisdranken gedurende het weekend.

In een prachtige bungalow,  die je deelt met een andere cursist, heb je  allebei een eigen slaapkamer, verder beschikt iedere bungalow over een douche/ toilet, een zitgedeelte, een overdekte veranda, en een keukenhoek met ijskast.

Je reservering is inclusief bedlinnen en badhanddoeken

In verband met de optie op kamers die wij hebben genomen, graag inschrijven voor 20 september 2019.

 

Terug naar overzicht

Direct aanmelden