default-header
HomeThemaweekendenSpiritual Mentorship Jaarprogramma (volgeboekt)

Spiritual Mentorship Jaarprogramma (volgeboekt)

Spiritual Mentorship Jaarprogramma (volgeboekt)

Datum:

Vrijdag 04 oktober t/m Zondag 06  oktober

Creëren, manifesteren, leven in overvloed én trouw aan je Missie

Het Spiritual Mentorship jaarprogramma is speciaal voor LICHTwerkers die INTENSIEF met hun Ont-Wikkeling aan de slag willen in een groep gelijkgestemden.

Ben je er klaar voor je waakvlammetje te transformeren in een passievol brandend vuur?!

In dit intensieve 9 maanden programma is volop aandacht voor jouw specifieke leerdoelen en -proces binnen een ondersteunend en veilig netwerk.

  • Dit is voor hen die geïncarneerd zijn om HUN unieke Lichttaak op aarde te volbrengen op hun eigen authentieke Wijze. Die verlangen naar het gevoel van voldoening en verrijking op alle vlakken.
  • Dit is voor diegenen die ook die innerlijke honger voelen om te STAAN en te STRALEN. Die staan te popelen om het HOOGSTE uit zichZelf te halen. Hun innerlijke vuur te ontbranden en passievol te leven.
  • Dit is voor hen die hun Eigen Waarheid willen leven en neerzetten. Die er klaar mee zijn zich klein te maken en in plaats daarvan er klaar vóór zijn om Waar Leiderschap te tonen; Leiderschap vanuit Hart & Ziel. Meesterschap dat alles te maken heeft met het nemen van de volle verantwoordelijkheid voor je Leven en voor je Doel hier (ongeacht of je nou groepen gaat leiden of niet).
Dit Leiderschap betreft het Leiding nemen over jouw Leven:
Jouw Hart- en Zielewensen serieus nemen en tot uitdrukking brengen in wat je doet en wie je bent.

Gedurende 9 maanden komen we als groep regelmatig fysiek bij elkaar op mooie rustgevende locaties in de natuur, zijn er tussendoor steeds online groepsbijeenkomsten, vinden er individuele sessies plaats (online of in de praktijk, naar keuze), ontvang je een Reading, krijg je ‘uitdagingen’ c.q. opdrachten die je alleen of samen met andere deelnemer(s) kan uitvoeren, video’s, meditaties, geluidsopnames en meer. Tevens kan je al binnen de praktijk – mocht je die hebben – aan de slag met het daadwerkelijk uitvoeren van hetgeen je leert.

De groep is compact. Dat geeft ruimte voor voldoende individuele aandacht voor jouw proces en wensen. Het is belangrijk in het kader van een veilige setting samen creëren.

Je breidt je (Licht)Netwerk uit. Je krijgt de kans elkaar te consulteren en – op verzoek – te adviseren of feedback te geven. Je bouwt waardevolle vriendschappen op waar je heel lang veel aan kunt hebben. Je leert nieuwe (healing)methodes. Gaat aan de slag met ceremonies. Ontdekt waar blokkades zitten die je tot nu toe belemmerd hebben vol in je Licht en Kracht te stappen en hoe je die blokkades in je VOORDEEL kunt gebruiken en dat juist in die blokkades je Kracht ontdekt kan (zál) worden.

Stap-voor-stap leer je in Waarlijk Vertrouwen te stappen… Je over te geven aan Het Leven en aan wat dat voor jou in petto heeft. Van een Lichtwerker transformeer je zo gaandeweg meer en meer in wat ik een Lichtdienaar noem; iemand die dienend is aan de Creatiekracht, aan het Licht, aan de Bron, aan God-in of welke term jij bij voorkeur ook gebruikt.

En wat een Rijkdom brengt dat…

DOEL


INNERLIJK LEIDERSCHAP:
Stap in je Kracht en DOE waarvoor je geboren bent!

Ontdek wat jouw unieke Blauwdruk is en hoe jij dat kunt uitdragen in je leven en in je werk.

Ontdek hoe jij kunt HART werken op een Authentieke manier (i.p.v. leeg te lopen op hard werken).

VOOR WIE

– de oude zielen die voelen (Weten) dat er meer is…

– de pioniers die zich afvragen ‘WAT IS MIJN MISSIE’, en HOE BRENG IK DAT IN DE WERELD?

– zij die voelen “Ik heb genoeg ‘gratis weggegeven’ maar nu is het tijd OVERVLOED te laten stromen, omdat ik van daaruit nog meer te geven heb…

– diegenen die reeds prachtig (Licht)Werk doen en voelen dat er een NIEUWE FASE aanbreekt… die fase kan in het begin onzeker voelen, omdat er geen kant-en-klare gebruiksaanwijzing voor je ligt…. hoe dat te ontdekken en hoe daarmee te dealen?…

– de zielen die weten dat ze ook een ROL hebben als het gaat om het terugbrengen van de GODDELIJK VROUWELIJKE ENERGIE op aarde en die daar (veel) meer in willen ontdekken en willen gaan DOEN.

– de priesteressen en priesters van weleer… jullie aloude kennis (soms nog verborgen maar juist DAT zullen we gaan beLICHTen!) is van immens belang in deze Gouden Tijd van de Nieuwe Aarde.

– de StarSeeds die Weten wat ze hier komen brengen maar een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, evenals een ‘community van gelijkgestemden’.

– diegenen die het prettig vinden te sparren met anderen, elkaar te steunen en steun te (leren) ontvangen en bovenal het beste in zichzelf en de ander(en) naar boven te halen, een diepe band op te bouwen met soul family.

– en dit is bij lange na niet een opsomming die af is…

CO-CREATIE

De NIEUWE AARDE vraagt om CO-CREATIE (daar heb ik een eigen kijk op die binnenkort te lezen is op mijn blog, zodra mijn nieuwe website www.heartsoulutions.com online is). De Nieuwe Aarde heeft OOK de VROUWELIJKE MANIER nodig… en daar hoort ‘het-(nog-)niet-weten’ bij, flow, leren (mee) stromen, je INTUITIE serieus nemen, je HART laten spreken…

Jouw OUDE Ziel herinnert zich nog hoe dat ooit was, hoe we dat ooit deden. Verlangt ernaar terug. Is het zat, al dat individualisme en wil:

Gezamenlijkheid.

Verbinden.

Steun.

Samenwerking met behoud van Soevereiniteit (!!!).

Het beste uit jeZelf halen, het beste in de ander zien en aanspreken en in het alchemistisch (AL-KHEM-istische *) proces dat dan ontstaat merken dat de uitkomst hiervan vele malen groter is dan wat je als 1 individu voor elkaar gekregen zou kunnen hebben.

INTERESSE?

Voor komend seizoen zit de groep al VOL (dat ging heel hard). Mocht jij de JA ook voelen en nu niet deel kunnen nemen, geef dan alvast aan me door dat je interesse hebt.

Kijk jij er ook zo naar uit om jouw unieke skills en Kracht op te diepen, om te Verdiepen, te Leren en te Transformeren en te STAAN? Laat me weten WAT JOUW ZIEL verlangt als het gaat om jouw Ont-Wikkeling. Vervolgens kunnen we gezamenlijk op zoek gaan naar de vorm die nu het beste bij jouw wensen aansluit… Misschien is dat in de groep die 9 maanden lang intensief samen optrekt, misschien past een INDIVIDUEEL Heart & Soul traject op dit moment het beste bij jou, of een andere groep / traject / cursus… 

Terug naar overzicht

Direct aanmelden