default-header
HomeThemaweekendenSchilderen, Yoga of (Schrijf) meditaties, die keuze maak jezelf!

Schilderen, Yoga of (Schrijf) meditaties, die keuze maak jezelf!

Schilderen, Yoga of (Schrijf) meditaties, die keuze maak jezelf!
Schilderen, Yoga of (Schrijf) meditaties, die keuze maak jezelf!
Schilderen, Yoga of (Schrijf) meditaties, die keuze maak jezelf!
Schilderen, Yoga of (Schrijf) meditaties, die keuze maak jezelf!

Datum:

Zondag 21 juni t/m Zaterdag 27  juni

Schilderen, Yoga of (Schrijf) meditaties, die keuze maak jezelf!

Breaking news …  Samen gaan Marjan en ik deze zomer een creatieve mooie week verzorgen.Je hebt de keuze uit Intuïtief schilderen, Yoga, (Schrijf) meditaties of een combinatie hiervan

Van zondag 21 – zaterdag 27 juni 2020

En er valt wat te kiezen. Schilderen, yoga en (schrijf) meditatiesEen creatieve vakantie aan de Maas in het schilderachtige Hilkensberg Park ter hoogte van Arcen, de ultieme manier van een week voor jezelf, relaxed en je culinair heerlijk laten verwennen! En verder, lekker dicht bij huis, dus geen 900 km racen op de autoroute gedurende het hoogseizoen!

Intuïtief schilderen: Heerlijk buiten schilderen, je vrij voelen, niet gebonden aan een eindresultaat, meer figuratief of meer abstract. Op zoek naar de diepere lagen van het landschap in acryl.

Yoga en  (schrijf)meditaties: We dagen uit, zoeken grenzen om vanuit ontspanning te verleggen naar verre horizonten. Dat kan in stilte, dansend, vanuit je harte koor ‘hartcoherentie’ genaamd.

Of een combinatie: Het programma in yoga en  (schrijf)meditaties  kan aansluiten bij jouw schilderwerken, maar je kunt er ook voor kiezen om dan wel, dan niet mee te doen. Het is tenslotte jouw week, en die maak je zo mooi als jij wilt hebben.

De workshops en activiteiten vinden plaats van maandag t/m zaterdag . Twee middagen zijn vrij voor privé-uitstapjes of om lekker te ontspannen bij het natuurbad!

Het programma intuïtief schilderen

We werken zo veel mogelijk buiten in de natuur op een aantal verschillende schilder locaties. We laten ons inspireren door de vormen, de kleuren en de energie om ons heen. Niets hoeft, los laten, soms je helemaal verliezen in volle abstractie, een orgie van kleuren of een minimalistische sfeer impressie.
Laat je verrassen en volg je eigen unieke weg in je creatie. Ervaring is niet nodig, ieder krijgt begeleiding op zijn/ haar eigen niveau.

Het programma Yoga en (schrijf)meditaties

Als het weer ons goed gezind is, laten we onze yogahoudingen spiegelen in de strakke vijver, en  ons meenemen in de ontspanning en stilte die we ontmoeten in ons hoofd, ons hart, ons lijf.

De prachtige tuin met zijn stroompjes en wenspaden bieden gelegenheid tot wandelmeditaties, en zinvolle gedachtestromen.

Bij minder goed weer hebben we  binnen de beschikking  over een ruime yogaruimte. We zullen de yoga en meditaties verbinden met schrijfmethodes om uitdrukking  te geven aan het thema van die dag, om jouw Zelf te laten schijnen tot het prachtige mens dat jij bent.

Massage

Als je zin hebt in een ontspannende massage, of als je behoefte heb meer inzicht te verkrijgen door massagetherapie, dan kun je daar gebruik van maken deze week. Marjan zal je graag van dienst zijn. Wil je zeker zijn van een plaatsje, dan kun je vooraf bespreken en overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Logies

Overnachtingen op basis van een  eenpersoonskamer in 2-kamer bungalow (incl. bedlinnen, keukenhanddoeken en badlaken), vol pension en alle schilder materialen (we werken op papier). Iedere bungalow beschikt over een douche/ toilet, keukentje en zithoek. Je kunt verder eigen drankjes mee brengen en in de koelkast bewaren. Een leuk idee, boek een bungalow samen met een vriend of vriendin.

Je hebt ook de keuze om eventueel zelf onderdak te regelen in een B&B of op een camping in de omgeving bv. Camping Boszicht in Lottum

Dieet

Gelieve aan Marjan door te geven of je vegetarisch wilt eten of overleg even met haar als je misschien andere dieet vragen hebt.

Als je een ander dieet hebt, verzoeken wij je vriendelijk zelf daarvoor zorg te dragen. Uiteraard kun je altijd mee-eten met de gerechten die je wel mag hebben. De bungalows beschikken over een koelkast, een keukentje, een koffiezetapparaat (filter) en waterkoker.

Prijzen (voor de hele week)

Kosten voor alleen  workshops  (incl. materialen)  € 400

Workshops plus alle maaltijden (logies zelf geregeld)  € 650

All in Arrangement (workshops, maaltijden en 6 overnachtingen)  € 845 – 975

Overnachtingskosten variëren afhankelijk van het beschikbare arrangement (eenpersoonskamer of tweepersoonskamer)

Neem eventueel contact met ons voor de mogelijkheden

Terug naar overzicht

Direct aanmelden