default-header
Home Natuurdiner

Natuurdiner

Natuurdiner

Natuurdiner

 

Warm en magisch herfstdiner in de natuur

 

Samen dineren aan een lange tafel, omringd door lampjes en kaarsjes, een gezellige sfeer met elkaar, buiten in de natuur, bijzondere gerechten en bijzondere verhalen. Het kampvuur knispert… Voel de magie tijdens dit magische diner op ons landgoed!

 

Als verlengstuk van de Proeverij in onze landhuiskamer organiseren we in het najaar van 2023 het Natuurdiner. Dit vindt plaats op een fijn plekje op ons landgoed waar je omringd bent door natuur. Wanneer je op ons landgoed verblijft tijdens één van de onderstaande datums kan je komen genieten van dit magische diner. Het belooft een bijzondere avond te worden: met z’n allen aan een mooi gedekte lange tafel. Binnen brandt de kachel en buiten knispert het kampvuur. Beleef samen de herfst, geniet van elkaar en laat je verrassen!

 

De avond zal gehost worden door onze eigen Kim en Dyana en de gerechten worden met liefde voor jullie bereid door onze Janine.

 

Prijs: € 34,50

 

Datums: 14 oktober 202328 oktober 202311 november 20239 december 2023 – 23 december – 29 december

 

Doorgestreepte datums zijn volgeboekt.

 

Reserveer je plekje door een mail te sturen naar info@hilkensberg.nl, te bellen naar +31(0)77 463 28 00, of door het contactformulier op onze site in te vullen. Aanschuiven bij dit diner kan alleen wanneer je bij ons overnacht op de betreffende datum.


Let op: het betreft een verrassingsdiner. Er is dus geen menukaart aanwezig. Vertrouw op onze kok Janine en laat je verrassen!